" /> Aksesore – Charlie Energy
(+355) 68 400 2402 | (+355) 68 469 1623
ha@solarpark.dk | fg@spr-energie.de | info@charlieenergy.com

Kthimi në sistemin tuaj diellor varet nga efikasiteti dhe cilësia e komponentëve tuaj si panelet tuaja diellore. Kjo është një arsye e mirë për t’u besuar në teknologjinë e produkteve tona. Ne mbështetemi në inxhinieri gjermane, kërkime intensive dhe kontroll të rreptë të cilësisë për të gjitha produktet tona diellore. Dhe: Ne ofrojmë zgjidhje të përshtatura. Vetëm në atë rast ne mund të zhvillojmë një zgjidhje fotovoltaike që garanton rendimentet më të larta që përputhen me nevojat tuaja individuale.