" /> Tipet e Produkteve – Charlie Energy
(+355) 68 400 2402 | (+355) 68 469 1623
ha@solarpark.dk | fg@spr-energie.de | info@charlieenergy.com
Panele Diellore

Panele Diellore

Si funksionojnë panelët diellorë? Kur foton goditi një qelizë diellore, ata trokasin elektronet të lirshëm nga atomet e tyre. Nëse përçuesit janë bashkangjitur në anët pozitive dhe negative të një qelize, ajo formon një qark elektrik. Kur...

Learn more Learn more
Invertera

Invertera

Qëllimi i Paketës së Energjisë Fronius është të lehtësojë konsumin e sa më shumë të energjisë së vetë-gjeneruar PV në burim dhe të ruajë energjinë e tepërt për kur është e nevojshme. Zgjidhja e Fronius garanton pavarësinë maksimale të energjisë...

Learn more Learn more
Aksesore

Aksesore

Kthimi në sistemin tuaj diellor varet nga efikasiteti dhe cilësia e komponentëve tuaj si panelet tuaja diellore. Kjo është një arsye e mirë për t’u besuar në teknologjinë e produkteve tona. Ne mbështetemi në inxhinieri gjermane, kërkime...

Learn more Learn more

Solar Panels

Si funksionojnë panelët diellorë? Kur foton goditi një qelizë diellore, ata trokasin elektronet të lirshëm nga atomet e tyre. Nëse përçuesit janë bashkangjitur në anët pozitive dhe negative të një qelize, ajo formon një qark elektrik. Kur...

Learn more Learn more