" /> Rreth Nesh – Charlie Energy
(+355) 68 400 2402 | (+355) 68 469 1623
ha@solarpark.dk | fg@spr-energie.de | info@charlieenergy.com

NE MBESHTESIM NEVOJAT TUAJA

KONSULENCE

Në Charlie Energy ju do të gjeni profesionalizëm dhe konsulencëN më të mirë që ju çon drejt vendimeve te duhura për pronën tuaj.

DIZENJIM & IMPLEMENTIM

Stafi ynë do të kujdeset për gjithçka duke filluar nga dizajni, dhe më vonë në zbatimin e sistemeve diellore dhe t’ju mbështesë në çdo kohë.

SHITJE E  PANELEVE DIELLORE

Ne jemi këtu për t’ju ofruar të gjitha produktet diellore për pronën tuaj duke përfshirë panelet diellore, inverterat dhe të gjitha pajisjet e tjera të nevojshme.

TEKNOLOGJI E FUNDIT

Ka qindra panele diellore të ndryshme në treg, gjë që e bën të vështirë për ata që nuk janë në industri të zgjedhin një panel të cilësisë që do të kryejë gjatë jetës së pritshme 25 vjeçare të një sistemi fotovoltaik diellor (PV).

Ne nxjerrim në pah panelet diellore të cilësisë më të mirë duke përdorur inovacionet më të fundit të qelizave diellore për të zhvilluar panelet më efikase dhe më të besueshme me jetëgjatësi dhe performancë më të lartë.

CILESIA ME E MIRE

Së bashku me përparimet e shumta të qelizave për të përmirësuar efikasitetin, ne përdorim teknologjitë e reja për të rritur besueshmërinë dhe performancën gjatë jetës së pritshme 25 vjeçare të një moduli diellor.

Panelet diellore mund të vendosen nën stres ekstrem për shkak të forcave të ngritjes së erës, dridhjeve, nxehtësisë ekstreme dhe ngrirjes së ftohtë duke shkaktuar zgjerimin dhe tkurrjen.

Këto mund të krijojnë mikro-çarje, pika të nxehta dhe PID (degradimi potencial i shkaktuar) brenda qelizave që çojnë në zvogëlimin e performancës dhe dështimin e përshpejtuar.

ENERGJIA DIELLORE BEN TE MUNDUR

Ruaj koston e enegjise
Rrit vleren e prones
Ruaj mjedisin
Gjenero te ardhura