" /> Charlie Energy – Solar Power
(+355) 68 400 2402 | (+355) 68 469 1623
ha@solarpark.dk | fg@spr-energie.de | info@charlieenergy.com

Miresevini

drejtuar klienteve tane

Misioni i Charlie Energy është të ofrojë standarde të larta të cilësisë, dizajn inovativ dhe instalim të sistemeve diellore me teknologji të fundit për klientët tanë.

Duke u mbështetur tek partnerët tanë, ne përpiqemi të mbajmë dhe t’i ofrojmë tregut shqiptar standardet më të larta në lidhje me zgjidhjet e energjisë diellore dhe të erës.

Pse te na zgjidhni ne?

energjia diellore eshte falas

me panelet tona diellore, energjia e diellit mblidhet, madje edhe në ditët me re do të absorbojë rrezet e diellit dhe konvertimi i sistemit e kthen atë në energji elektrike.

  • Kosto e ulet
  • Proces i lehte instalimi
  • Ne kujdesemi per cdo detaj
  • Perdorim teknologjine e fundit
Me shume Me shume

Si Funksionojne Panelet Diellore

Koha per te perdorur Energjine Diellore

video


Jemi krenar tu prezantojme projektet tona me te fundit. Ju ftojme ti shikoni dhe mos hezitoni te NA KONTAKTONI .

Produktet tona

Projektet tona

Partneret Tane

Kontaktoni

Ju lutemi plotesoni formen,
ne do tu kontaktojme.

[wpc-weather id="1961"/]