" /> Uncategorized @sq – Charlie Energy
(+355) 68 400 2402 | (+355) 68 469 1623
ha@solarpark.dk | fg@spr-energie.de | info@charlieenergy.com
Panele Diellore

Panele Diellore

Si funksionojnë panelët diellorë? Kur foton goditi një qelizë diellore, ata trokasin elektronet të lirshëm nga atomet e tyre. Nëse përçuesit janë bashkangjitur në anët pozitive dhe negative të një qelize, ajo formon një qark elektrik. Kur...

Learn more Learn more