" /> January 2018 – Charlie Energy
(+355) 68 400 2402 | (+355) 68 469 1623
ha@solarpark.dk | fg@spr-energie.de | info@charlieenergy.com
Panele Diellore

Panele Diellore

Si funksionojnë panelët diellorë? Kur foton goditi një qelizë diellore, ata trokasin elektronet të lirshëm nga atomet e tyre. Nëse përçuesit janë bashkangjitur në anët pozitive dhe negative të një qelize, ajo formon një qark elektrik. Kur...

Learn more Learn more
Invertera

Invertera

Qëllimi i Paketës së Energjisë Fronius është të lehtësojë konsumin e sa më shumë të energjisë së vetë-gjeneruar PV në burim dhe të ruajë energjinë e tepërt për kur është e nevojshme. Zgjidhja e Fronius garanton pavarësinë maksimale të energjisë...

Learn more Learn more
Aksesore

Aksesore

Kthimi në sistemin tuaj diellor varet nga efikasiteti dhe cilësia e komponentëve tuaj si panelet tuaja diellore. Kjo është një arsye e mirë për t’u besuar në teknologjinë e produkteve tona. Ne mbështetemi në inxhinieri gjermane, kërkime...

Learn more Learn more